IWINETC

Od svého založení v roce 2009 ve Španělsku se IWINETC rozrostl a oslovil více než 2 500 profesionálů v oblasti vinařské a kulinářské turistiky z 45 zemí světa. Nabízí jedinečné možnosti pro mezinárodní networking, profesní rozvoj a získávání informací o průmyslu na světové úrovni.

Letošní ročník International Wine Tourism Conference (IWINETC) v bulharském Plovdivu se nesl v duchu odborných přednášek a praktických exkurzí do nejlepších vinařství v zemi. IWINETC, považovaný za přední světovou akci pro vinařský a kulinářský průmysl, poskytoval účastníkům špičkové vzdělání a nejlepší obchodní příležitosti.

Během těchto dvou dní měli účastníci IWINETC možnost prezentovat své destinace, služby a vína, navázat osobní kontakty s odborníky na vinařskou a kulinářskou turistiku z celého světa a zúčastnit se odborných přednášek a workshopů

Tato akce proběhla díky spolupráci s CzechTourism a poskytla skvělou platformu pro propagaci vinařské turistiky v České republice. B2B workshop navíc umožnil navázat dlouhodobé a ziskové obchodní vztahy a posílit pozici České republiky jako autority v oblasti vinařské a kulinářské turistiky.